Impact Language Solutions official website
Válasszon nyelvet   Angol Magyar Francia Német Román
Fejléc
   Home Nyitólap Miért mi? Ügyfeleink Speciális területek Szolgáltatások Ajánlatkérés Kapcsolat
AJÁNLATKÉRÉS
Forrás nyelv
Kívánt nyelv

Menu head
Speciális területek

Banki és pénzügyek
Impact Language Solutions – a bankok fordítója!
Kijelenthetjük, hogy banki és pénzügyi fordítási tapasztalatunk egyedülálló. Első ügyfeleink szinte kizárólag bankok voltak, ma pedig Közép-Európa legtöbb nagybankjával és pénzintézetével, valamint azok számos külföldi leány- és anyavállalatával működünk együtt. Rendszeres megrendelőnk Franciaország legnagyobb bankja, a BNP Paribas, az Intesa Sanpaolo tulajdonában álló CIB Bank, a Raiffeisen Bank, az Allianz, a  WestLB, a Commerzbank, az Eximbank Zrt., a Citibank, a Deutsche Bank és a térség legnagyobb bankja, az OTP – hogy csak néhányat említsünk.

Az elmúlt évtizedben alaposan megismertük a bankok és leányvállalataik tevékenységének valamennyi speciális területét, a pénzügyi beszámolók, a banki termékleírások, a gazdasági elemzések és kutatások, az M&A és a vállalati pénzügyek, a lízing, a vagyonkezelés, az ingatlankezelés, a faktoring, az alapkezelés és az általánosabb banki háttérszolgáltatások, például az informatika, a banki jog, a marketing, a személyzeti ügyek, valamint az üzemeltetés fordítási követelményeit. Az ezen a területen szerzett jelentős tapasztalatunknak köszönhetően az első megbízástól kezdve kimagasló minőségű fordításokat tudunk készíteni bármely banknak – nincs szükségünk betanulási időre, így a megrendelőnek semmilyen kockázatot nem kell vállalnia.

Informatika
Rendszeresen dolgozunk számos nagybank és multinacionális vállalat informatikai részlegének, továbbá több magyarországi és multinacionális informatikai vállalatnak is. Informatikai terminológiai ismereteinknek, a pénzügyek, a marketing és az emberi erőforrások terén szerzett tapasztalatunknak köszönhetően magabiztosan vállalkozunk az informatikai szektor által igényelt valamennyi témakör (weboldalak, termékismertetők, üzleti javaslatok, éves pénzügyi beszámolók és tanácsadói jelentések) dokumentumainak fordítására.

FMCG (gyorsan forgó fogyasztási cikkek)
Az FMCG-szektor több vezető vállalata, például a Sara Lee és a Johnson & Johnson is ügyfeleink közé tartozik. Az ágazathoz tartozó cégek különösen fontosnak tartják a ránk jellemző gyors átfutási időket és soknyelvűségünket, mivel gyakran előfordul, hogy egy-egy termékleírást szinte azonnal kell lefordíttatniuk több nyelvre egyszerre. Nagyra értékelik a meglévő és leendő ügyfeleiket megcélzó marketingszövegek fordítása terén szerzett tapasztalatunkat, és természetesen szolgáltatásaink kimagaslóan jó ár-érték arányát is.

Ingatlanforgalmazás és építőipar
E két szektor több fontos szereplőjével is rendszeresen együttműködünk. Ott van közöttük a Cushman & Wakefield, az AIG/Lincoln, a Trigránit Fejlesztési Rt., a Brack Capital Real Estate, a Wing Zrt. és több más neves vállalkozás. Az építőipari és építészeti fordítások terén szerzett tapasztalatunk a pénzügyi és jogi szaknyelv ismeretével kiegészülve képessé tesz minket arra, hogy a hitel- és bérleti szerződésektől kezdve a részletes műszaki specifikációkon át az új beruházásokat népszerűsítő marketing- és PR-szövegekig az ingatlanforgalmazó vállalatok fordítási igényeinek teljes spektrumát lefedjük.

PR és marketing
A marketingszövegek fordítása és lokalizációja terén komoly szaktekintélynek számítunk: ügyfeleinktől rendszeresen kapunk megbízást arra, hogy részletes útmutatásaik alapján egyenesen az idegen nyelven fogalmazzuk meg marketinganyagaikat. Multinacionális ügyfeleink marketingosztályainak többsége rendszeres megbízóink közé tartozik, csakúgy, mint néhány globális reklámügynökség. A visszajelzések alapján ügyfeleink különösen nagyra értékelik, hogy nem szó szerinti fordításokat, hanem a célnyelven is eredetinek ható, könnyen befogadható és a célközönség kulturális hátteréhez gondosan hozzáillesztett  anyagokat kapnak vissza tőlünk.

HR és szakképzés
Ha figyelembe vesszük, hogy cégünk vezetőinek szakmai hátterét az emberierőforrás-kezelés és a szakképzés alkotja, nem meglepő, hogy e két területen készített fordításaink hamar komoly elismerést vívtak ki ügyfeleink körében – közöttük mára vezető vállalati képzési vállalkozások, multinacionális vállalatok személyzeti osztályai, emberierőforrás-kezelési tanácsadó és fejvadász cégek is megtalálhatók. Rendszeresen fordítunk HR-témájú stratégiai jelentéseket, alkalmazotti juttatási és részvényopciós programokat, munkaköri leírásokat, HR eljárási rendeket és a legkülönbözőbb oktatási anyagokat. Meggyőződésünk, hogy nincs az országban még egy fordítóiroda, mely az emberierőforrás-kezelés és a szakképzés terén a miénkhez hasonló ismeretekkel rendelkezne, ezért bátran ajánljuk Önnek, hogy tegyen próbára minket ezen a területen is.